ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu Food Week Korea Fuarı'nda

10.11.2016


Un ihracatında dünya lideri olan Türkiye, bu yıl ilk defa katıldığı “Food Week Korea Fuarı”nda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Güney Kore’nin Seul kentinde 2-5 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Food Week Korea Fuarı’na Türkiye ‘nin yanı sıra Brunei, Çin, Danirmarka, Endonezya, Filipinler, Güney Kore, Hindistan, Hollanda, İran, Japonya, Kamboçya, Malezya, Meksika,  Myanmar, Singapur, Tayvan, Tayland, Vietnam gibi birçok ülkeden gıda sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda firma katılımı oldu.

Güney Kore’de gıda sektöründeki önemli fuarlardan biri olma niteliği taşıyan Food Week Korea’ya, Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu (UTG), Tanıtım Grubu iştigal alanında ürün ihracatı gerçekleştiren ve UTG tarafından ücretsiz stand alanı tahsis edilen 6 buğday unu ve 1 nişasta ihracatçısı firma ile birlikte katılım gerçekleştirdi.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu tarafından info standı gezen ziyaretçilere tatlı ve tuzlu unlu mamuller tariflerini içeren İngilizce yemek kitabı ile sektörü tanıtan katalog dağıtıldı. Aynı zamanda, fuar süresince tanıtım grubunun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü, çanta ve fırıncı seti dağıtıldı.

Kum sanatçısı Veysel Çelikdemir'in un ve kum ile yaptığı gösterilere ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Ayrıca UTG’nin standında Şef Aşçı Emin Aydemir tarafından kurabiye, börek, poğaça vb. unlu mamul ürünleri hazırlanarak ziyaretçilere ikram edildi ve şov yapıldı.

UTG tarafından, fuarla eşzamanlı olarak, 3 Kasım 2016 tarihinde Park Hyatt Seul Otel’de fuara katılan Türk firmalarla Güney Koreli ithalatçıların ve distribütörlerin biraraya geldiği bir kokteyl resepsiyon   düzenlendi. Söz konusu resepsiyona T.C. Seul Ticaret Müşaviri M.Alpre ATİLLA, UTG Başkanı Turgay ÜNLÜ, UTG Başkan Yrd. Nurettin DEMİRPOLAT, UTG Üyeleri Günhan Eren ULUSOY, Uğur ÇERÇİ ve Adnan HEKİMOĞLU katılım sağladı.

TÜM HABERLER